Mail egner sig godt til:

Beklædning
DVD’er & CD’er
Bøger
Accessories

Mail

Send mindre “lav værdi” pakker & breve optil 2kg. med de lokale postselskaber i hele verden. Vi sender altid prioriteret post så det går hurtigt, men i kan vælge service alt efter behov. 

PACKET STANDARD

Send lavværdi pakker uden tracking. Forsendelsen vil blive leveret til modtagers postkasse. Hvis den ikke passer og modtager ikke hjemme kan den afhentes på det lokale postkontor. Send hurtigt og billigt til hele verden. 

PACKET TRACKED

Ønsker I at  give modtager muligheden for at se hvor deres pakke befinder sig?  Send pakker med milestone tracking samt leveringsbekræftigelse.  Pakken leveres til modtagers postkasse og scannes leveret. Hvis den ikke passer og modtager ikke er hjemme bliver der foretaget endnu et forsøg dagen efter. Herefter kan den afhentes på det lokale postkontor.

PACKET PLUS

Ønsker du at give modtager muligheden for at modtager kan se hvor deres pakke befinder sig? Der er fuld tracking og pakken udlevers mod kvittering fra modtager. Er modtager ikke hjemme forsøges igen dagen efter. Herefter kan den afhentes på det lokale postkontor. 

Send til 200+ lande
Gratis retur
Send optil 2kg
Mulighed for tracking
Priority
2-7 dage i Europa

Har I brug for en hurtigere service?

Parcel Feeder tilbyder pakke- og Kurerservice til attraktive priser i samarbejde med de store kurer- og pakkeselskaber i Norden og Europa.

mere…